Mielestäni tämä soittakaa parnoid lausahdus menee jo vähän yli. Eräänä päivänä kun olin baarissa kaverini kanssa, sanoin hänelle että "soita mikolle" niinpä sitten joku puliukko sieltä kulmasta huusi "SOITA PARANOIDI!". äsköinen oli täysin fiktiivinen tarina jonka keksin pari päivää sitten, eikä sitä kannata ottaa tosissaan, siis ellei välttämättä halua.

" Paranoid on heavy metal -yhtye Black Sabbathin kappale samannimiseltä levyltä, joka julkaistiin vuonna 1970. Se valittiin aikanaan radio-ohjelma Metalliliiton yleisöäänestyksessä vuosituhannen parhaaksi metallikappaleeksi, ja Radiomafian top-500 yleisöäänestyksessä (1995) se sijoittui sijalle 29. Kappaleen alkuperäisessä levytyksessä laulaa Ozzy Osbourne. "

Megadeathin versio kyseisestä kappaleesta on mielestäni parempi, se löytyy kännykästänikin ja on loistava keskustelun aloittaja.

" Soittakaa Paranoid! on Suomessa suosituksi tullut huuto, jota on huudettu lukuisissa konserteissa ja esiintymisissä, joissa on soitettu pop-musiikkia. On väitetty, että jotkut tahot ovat tarkoituksella lietsoneet huutoa, minkä seurauksena massat ottivat huudon omakseen. Monet suomalaiset yhtyeet lopulta opettelivatkin kappaleen, koska sitä "toivottiin" niin paljon. Kuuluisin suomalainen versio lienee Eläkeläiset-yhtyeen tekemä. "

Nylon Beatin soittaessa, yleisö huuteli niin paljon "Soittakaa Paranoid!":ia, että Nylon Beatin tytöiltä meni hermot, kun he eivät edes tienneet mistä kappaleesta oli kyse. Itse asiassa he eivät olleet edes varmoja siitä, onko se edes musiikkikappale.

    Lisää aiheesta wikipediasta tai jostain mikälie tutkimuksesta